Brønderslev

De små leger

Katrine Mikkelsen laver eksamensopgave om leg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev hygget og bygget på gulvet i Fætter BR.

BRØNDERSLEV:En flok charmerende, skønne dagplejebørn indtog i den forgangne uge Fætter BR, hvor Katrine Mikkelsen og hendes kollegaer fristede med trælegetøj fra firmaet Kids-Wood.

En stor plads midt på gulvet på gulvet var ryddet, og de kommunale dagplejere Mona Jensen og Helle Rasmussen fra Brønderslevs midtby tog sammen med børnene plads på gulvet - og så var der ellers dømt leg i børnehøjde.

Der blev stablet klodser til farverige tårne, der blev banket - og der blev kørt. Børnene lod sig i begyndelsen inspirere af dagplejerne, men efter kort tid kunne og ville de selv bygge og hamre - og afprøve nye måder at bruge tingene på.

Legedagen i Fætter BR var et led i 25-årige Katrines fagprøve. Katrine fortæller, at hun selv legede med trælegetøj, da hun var barn.

- Trælegetøj er fuldstændige tidsløst. Det holder for evigt, og så larmer det ikke så meget, når man leger med det.

Katrine skal nu i gang med at skrive opgave om arrangementet i butikken. Den skal afleveres i maj og så skal hun til eksamen i juni.

- Så er jeg færdige - jeg håber at kunne fortsætte i kæde. De passer så godt på deres medarbejdere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.