Brønderslev

De små leger

Katrine Mikkelsen laver eksamensopgave om leg

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der blev hygget og bygget på gulvet i Fætter BR.

BRØNDERSLEV:En flok charmerende, skønne dagplejebørn indtog i den forgangne uge Fætter BR, hvor Katrine Mikkelsen og hendes kollegaer fristede med trælegetøj fra firmaet Kids-Wood.

En stor plads midt på gulvet på gulvet var ryddet, og de kommunale dagplejere Mona Jensen og Helle Rasmussen fra Brønderslevs midtby tog sammen med børnene plads på gulvet - og så var der ellers dømt leg i børnehøjde.

Der blev stablet klodser til farverige tårne, der blev banket - og der blev kørt. Børnene lod sig i begyndelsen inspirere af dagplejerne, men efter kort tid kunne og ville de selv bygge og hamre - og afprøve nye måder at bruge tingene på.

Legedagen i Fætter BR var et led i 25-årige Katrines fagprøve. Katrine fortæller, at hun selv legede med trælegetøj, da hun var barn.

- Trælegetøj er fuldstændige tidsløst. Det holder for evigt, og så larmer det ikke så meget, når man leger med det.

Katrine skal nu i gang med at skrive opgave om arrangementet i butikken. Den skal afleveres i maj og så skal hun til eksamen i juni.

- Så er jeg færdige - jeg håber at kunne fortsætte i kæde. De passer så godt på deres medarbejdere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst