De svømmede 220.000 kr. i klubkassen

Thisted Svømmeklubs svømmere var i vandet for at svømme sponsorkroner i klubbens kasse

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanne Nielsen og Jonas Jensen har helt styr på de mange sponsorere og på de enkelte aftaler. Og med op mod 600 sponsorer, er der noget at holde styr på. Foto: Jens Fogh-Andersen

THISTED:På slaget halv seks hoppede 70 svømmere i vandet i Thy Hallen. Her skulle de være de næste par timer, for opgaven var helt klar. Svøm længst muligt på de to timer.

Jonas Jensen, formand for Thisted Svømmeklub, havde sit bud på, hvor langt længst muligt er. Sådan cirka 300 kilometer, rundt regnet det samme som en tur til Aarhus og retur, men når bare der er svømmere nok, som lægger nogle meter til projektet, så var der grund til at tro, at sidste års resultat, 296 kilometer til en værdi af 227.000 sponsorkroner, kan slås med nogle banelængder.

Og det lykkedes næsten.I år endte på 300 kilometer og 220.000 sponsorkroner til klubben. Frederik Jessen svømmede 10.350 meter - 150 meter længere end den hidtidige bedste præstation.

- Jeg tror ikke andre klubber har formået at nå et tilsvarende beløb, uanset om vi taler svømning, cykling, løb, ridning eller noget helt andet, forklarer Jonas Jensen.

Men Thisted Svømmeklub har årelang erfaring på området. Sponsorsvømning blev introduceret som en indtægtskilde tilbage i slutningen af 1980´erne. I begyndelsen hvert andet år med et sponsorbeløb i størrelsen 100-150.000 kroner som resultat.

Nu er det en årlig begivenhed, og der er opbakning. Både fra svømmerne, deres forældre og fra de sponsorer, der er garanter for det økonomiske udbytte.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.