De unge rødder imponerer

AaB’s u-19-spillere gav den gas til træning med stjernerne

Cheftræner Kent Nielsen kan lide, hvad de unge talenter leverer til træning.

Cheftræner Kent Nielsen kan lide, hvad de unge talenter leverer til træning.

AALBORG:Onsdag var der intern træningskamp i AaB-lejren og for at få holdene til at passe til 2x11 mand var flere af klubbens talenter på u-19 mandskabet indkaldt til træning for at deltage i kampen på 3x20 minutter.

Christian Rye, Jacob Blåbjerg og Kasper Pedersen var blandt deltagerne i træningskampen, og de viste gode takter, der også gør, at de efter al sandsynlighed kommer til at medvirke i flere træningspas i denne sæson.

Christian Rye var den helt store oplevelse blandt de unge, da han viste rigtig god boldomgang og blik for spillet, og det var da også hans gode bolderobring på midten, der førte til sejrsmålet for holdet i de hvide trøjer - et mål, der blev scoret af Jeppe Curth, mens Jacob Blåbjerg og Kasper Pedersen styrede midterforsvaret for de hvide og holdt nullet.

- Jeg er meget glad for, at det har kunnet lade sig gøre at vi kan bruge dem, når vi gerne vil spille på stor bane. Selvfølgelig skal de jo stadigvæk først og fremmest sørge for at passe deres skole, men det er rart at have muligheden en gang imellem. Og så er et jo helt tydeligt, at de langt hen ad vejen holder niveau med de andre, siger cheftræner Kent Nielsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.