Brønderslev

De ved, hvor kødet stammer fra

Alt udsolgt til madaften i Samlingshuset

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der serveres hakkebøffer fra kalv af eget avl.

BRØNDERSLEV:En af grundene til at mange unge køber hus i landsbyerne omkring de lidt større handelsbyer i kommunen, er fordi at man selv kommer fra et lille samfund og efter studier og endt uddannelse i storbyen, så vil man gerne stifte familie under samme trygge vilkår, som man selv havde som barn i en lille landsby.

Sådan forklarer mange, når man spørger hvorfor de har købt hus netop i den lille by, andre kommer med mere økonomiske betragtninger om at man får meget mere for pengene udenfor storbyen og med det motorvejsnet der er her på egnen, så er man altid ca. 15-20 minutter fra alting, uanset om det er strandene, lufthavnen eller storbyen Aalborg, færgen til Sverige eller Norge, man bor jo lige midt i smørhullet.

Uanset motivationen, så samledes en større del af landsbyen Ø. Brønderslevs befolkning, lige omkring 60 personer, sig i byens Samlingshus fredag aften klokken 18, for sammen at indtage et velsmagende, hverdags måltid, bøf med løg, kartofler og tyk brun sovs, en ret som en af egnens store landbrug stod bag, nemlig Lis og Lars H. Pedersen fra gården Klovborg.

Desserten bestod af rigtig hjemmelavet is og det stod "Fuzzy" bag. Han er måske bedre kendt bag det borgerlige navn Knud Erik Sørensen. Men bag det hele står en ny forening, Event Samlingshus, der er så ny at de først bliver konstitueret mandag 5. marts.

Meningen bag foreningen, Event Samlingshus, er at sætte aktiviteter/events op i byens fine samlingssted, Samlingshuset ved Østsidehallen og gerne noget som for enhver smag. Allerede inden konstitueringen har man også næste event klar og billetterne er ved at være solgt udtaler Henrik Hald fra Samlingshuset.

Søndag 8. april løber den af stablen, det er besøg af skuespillerinden Ghita Nørby og musikerne, Michala Petri samt Lars Hannibal, der optræder med musik og oplæsning af bl.a. H. C. Andersens eventyr. tex

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.