Lokalpolitik

Debat i hele kommunen

Ildsjæle fra landsbyerne fik lørdag mulighed for at fremlægge ideer og visioner for deres lokalområder for nuværende og måske kommende lokalpolitikere fra Hjørring

Omkring 50 ildsjæle og politikere steg ombord på bussen for at drøfte udvikling i hele Hjørring Kommune.Foto: Bente Poder

Omkring 50 ildsjæle og politikere steg ombord på bussen for at drøfte udvikling i hele Hjørring Kommune.Foto: Bente Poder

HJØRRING:Lørdag blev der diskuteret skøre ideer og realistiske visioner fra landsbyerne i Hjørring Kommune. Det hele foregik i en bus, der undervejs kørte rundt i kommunen med ildsjæle fra landsbyerne og politikere fra de forskellige opstillede partier til kommunalvalget.

Det var den partineutrale netværksgruppe Hjørring NU, der stod bag eventen, der har til formål at udvikle og skabe vækst i hele Hjørring Kommune.

- I løbet af de tre timer har vi skabt visioner og drømme, der kan være med til at sikre den fremtidige udvikling i Hjørring Kommune, fortæller Jens Beermann fra Hjørring NU.

- Det var en god tur med masser af energi og folk med optimisme og folk var lydhøre overfor hinandens ideer, sagde Bent Anker, ildsjæl fra Tårs.

- Det var meget positivt og en øjenåbner. Der ligger guld gemt derude, så jeg stiger af bussen med boblende optimisme, lød det fra Jørgen Bing (SF) efter turen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.