Debatmøde om Rebilds fremtid

Rebild Kommune inviterer alle til at bidrage til kommunens udvikling

Borgmester Leon Sebbelin (RV) håber, at mange borgere vil deltage i borgermødet 7. maj. Arkivfoto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Borgmester Leon Sebbelin (RV) håber, at mange borgere vil deltage i borgermødet 7. maj. Arkivfoto: Michael Bygballe Michael Bygballe

REBILD:Hvordan skal vi leve, bo og arbejde, og hvordan kan vi sammen gøre Rebild til et endnu bedre sted? Det er de spørgsmål, som sættes til debat på et offentligt møde 7. maj.

Det oplyser Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

Debatmødet tager udgangspunkt i byrådets vision ”Et sundt liv i en sund kommune”. En vision, som indebærer, at flere flytter til kommunen, at Rebild skaber flere arbejdspladser og får flere til at besøge kommunen. Kendskabet til Rebild Kommune skal være langt større - på landsplan og internationalt.

Journalist Jørgen Pyndt stiller spørgsmålet: ”Hvad kan du bidrage med?”, styrer debatten og udfordrer politikere og borgere. Der er lagt op til en åben debat, hvor alle borgere unge som gamle kan byde ind med forslag og ideer.

Mødet er bare ét af en række debatmøder, der alle finder sted torsdag 7. maj kl. 19-21 rundt om i de nordjyske kommuner. Er Nordjylland udkant, vandkant eller bare verdens navle, og hvad kan borgerne gøre for at påvirke udviklingen og skabe vækst?

Borgmester Leon Sebbelin (RV) opfordrer alle til at deltage og glæder sig til - sammen med borgerne - at kigge frem og finde løsninger.

- Det her handler ikke om udkant og brok og ”send flere penge”. Det handler om at tage ansvar og finde fælles løsninger. Om at se på, hvad den enkelte kan gøre, og hvad vi kan gøre sammen. Jeg kan pege på masser af projekter og initiativer, hvor borgerne har sat ting i gang, som gør en forskel. Det er det, vi skal have gang i her!

I Rebild Kommune foregår mødet hos Business Park Nord i Støvring. Der vil være direkte radio- eller tv-transmission fra mødet. Man kan allerede nu deltage i debatten på Facebook (www.facebook.com/HvadNuNordjylland).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.