Debuterende FCN-træner vil fortsætte i Hjulmands spor

Flemming Pedersen er klar til sin første kamp som FCN-cheftræner, og der kommer ingen større revolution.

Flemming Pedersen vil jagte bronze og europæisk deltagelse med samme FCN-dyder, som Kasper Hjulmand lagde for dagen. (Arkivfoto)

Flemming Pedersen vil jagte bronze og europæisk deltagelse med samme FCN-dyder, som Kasper Hjulmand lagde for dagen. (Arkivfoto)

HERNING:Når FC Nordsjælland lørdag klokken 16 tager hul på mesterskabsslutspillet i Superligaen med en udekamp mod FC Midtjylland, bliver det for første gang med Flemming Pedersen i cheftrænerstolen.

Tidligere på ugen fremrykkede FCN Kasper Hjulmands exit fra sæsonafslutning til øjeblikkeligt, og dermed debuterer den nye cheftræner mod FCM.

Men selv om der er en ny mand ved roret, så kommer der ifølge Flemming Pedersen ingen revolution.

- Det bliver kun nuancer til forskel. Spillerne er jo de samme, og alt her i klubben er fast forankret på en måde, som jeg selv har været med til, siger han til klubbens hjemmeside.

Flemming Pedersen har været i FCN siden 2006 kun afbrudt af korte ophold i Mainz og Brentford fra 2014 til 2016. Siden 2017 har han været teknisk direktør i klubben.

Derfor har han været med til at slå de store linjer i forhold til klubbens filosofi og strategi, hvorfor han føler sig helt hjemme i den pasningsorienterede spillestil, FCN praktiserer.

Guldaspiranterne fra FCM på udebane er en svær debut for træneren, men det bekymrer ham ikke.

- Vores hold mangler ikke selvtillid i øjeblikket, så det er et godt tidspunkt at møde dem på, siger den debuterende træner, som vil skaffe holdet europæisk deltagelse i næste sæson.

- Vi går ind til kampen i Herning med fuld aggressivitet. Vi skal jagte alt, hvad vi kan nå, og både tredje- og fjerdepladsen skal have et skud. Alt andet ville være uambitiøst.

FCN indleder mesterskabsslutspillet som nummer seks og har syv point op til OB på tredjepladsen. OB har dog spillet en kamp mere end nordsjællænderne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.