Dejligt koldt havbad

En lille snes hårdføre badegæster genindviede påskelørdag aften havbadet i Vorupør med et måneskinsbad. Fuldmånen lod dog vente på sig

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VORUPØR:Vandtemperaturen blot et par grader over frysepunktet, da en lille snes vinterbadere påskelørdag efter solnedgang genindviede havbadet - hvor man som bekendt ikke har kunnet bade i andet end sand siden de to storme i begyndelsen af januar.

Nu er sandet blevet fjernet, og det ville en lokal vinterbadergruppe fejre med en dukkert i fuldmånens skær.

Andre vinterbadeklubber blev indbudt til at være med. Niels Gade tog turen fra Hou i den østlige ende af Limfjorden for at få et påskebad i Vorupør.

- Det var helt fint - ligeså køligt som i Hou. Men der mangler en sauna, sagde Niels Gade - som til gengæld kunne varme sig ved et bål på stranden.

Lis Brandhøj, der også kom langvejs fra, er ikke vinterbader til daglig. Det er der nemlig dårlige muligheder for hjemme i Lind ved Herning.

- Men jeg var her 4. juledag, og da jeg så hørte om det her, så skulle jeg herop igen. Det er helt vidunderligt, erklærede Lis Brandhøj - der var i sommerhus i Vorupør sammen med to voksne døtre. De nøjedes med rollen som tilskuere.

Et måneskinsbad blev det ikke helt til for Lis Brandhøj og de andre badegæster, trods en næsten skyfri aftenhimmel. Fuldmånen lod nemlig vente på sig. Men da alle var kommet op og havde skiftet til tørt og varmt tøj, dukkede den op stor og gul over husene i Vorupør.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden