Dejligt med godt vejr

1500 har set fyrspil ved Heltborg Mølle

Årets fyrspil har haft godt vejr hele ugen. 1500 har oplevet "Møllersvend på valsen" ved Heltborg Mølle. Foto: Peter Mørk.

Årets fyrspil har haft godt vejr hele ugen. 1500 har oplevet "Møllersvend på valsen" ved Heltborg Mølle. Foto: Peter Mørk.

- Det har været dejligt at prøve at have godt vejr alle spisedage, lød det fra kasserer Knud-Ole Henriksen, som det lykkedes at fange på spillepladsen ved Heltborg Mølle efter sidste forestilling søndag eftermiddag på årets fyrspil, "Møllersvend på valsen". Knud-Ole Henriksen oplyste, at der i år har været 1500 inde at se forestillingen, og at publikum især fra starten har sørget for at sikre sig pladser, idet fordelingen har været 300, 400, 400, 200 og 200, hvor det ellers som oftest er slutforestillingen søndag eftermiddag, der samler de fleste tilskuere. Økonomisk er spillet slet ikke gjort op, men Knud-Ole Henriksen forventer et overskud, da der i år ikke har været de helt store udgifter til kostumer eller regi og scenografi. Amatørscenen er allerede nu meget langt henne med næste års 25 års jubilæumsforestilling, der skrives af Kaj Nissen og skal opføres ved Lodbjerg Fyr. Samtidig med premiere forventer man at udgive en jubilæumsbog.