Dembélé giver Barcelona-træner en tiltrængt trussel

Ernesto Valverde har store forventninger til Ousmane Dembélé, der er hentet til Barcelona som Neymar-afløser.

FILES-FBL-GER-CUP-FRANKFURT-DORTMUND Foto: Scanpix/Odd Andersen/arkiv

FILES-FBL-GER-CUP-FRANKFURT-DORTMUND Foto: Scanpix/Odd Andersen/arkiv

Det kræver brede skuldre at lukke et hul i Neymar-størrelse, men Barcelona-træner Ernesto Valverde er overbevist om, at klubbens seneste indkøb er manden, der kan klare det.

Franskmanden Ousmane Dembélé kommer til Catalonien fra Borussia Dortmund, og der er store forventninger til den nye mand.

- Han er en spiller, der med garanti giver os et offensivt våben, hvilket vi har mistet og har hårdt brug for, siger Ernesto Valverde ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Han kan enten spille på fløjen eller i midten, han løber ofte dybt og er teknisk meget god. Vi har store forventninger til ham, og vi er meget spændte.

Dembélé skal i Barcelona afløse verdensstjernen Neymar, som Paris Saint-Germain hentede for et rekordbeløb tidligere på måneden.

Barcelona har måttet grave dybt i kontantbeholdningen for at sikre sig den 20-årige franskmand, der koster 105 millioner euro (781 millioner danske kroner) plus bonusser, der kan løbe op i 40 procent af overgangssummen.

- Vi ved, at situationen er sådan på transfermarkedet, efterhånden som deadline nærmer sig, og alting kommer ud af proportion.

- Det ser ud til, at alle klubber vil købe deres dyreste spiller nogensinde i øjeblikket, fordi priserne er så høje efter Neymars klubskifte.

- Men når en spiller er på banen, bekymrer han sig ikke om, hvor meget han har kostet, siger Ernesto Valverde.

Barcelona spiller lørdag aften mod Alaves i den spanske liga, men det bliver uden Dembélé. Aftalen bliver nemlig først underskrevet i næste uge, når franskmanden har været igennem et lægetjek.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.