Den intelligente krop

Lars Mygind vil vende op og ned på sygdom og sundhed

Kirsten Melchiorsen har taget initiativ til en foredragsaften med Lars Mygind. Arkivfoto: Henrik Louis

Kirsten Melchiorsen har taget initiativ til en foredragsaften med Lars Mygind. Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Lars Mygind gæster Brønderslev mandag 24. september, og der venter deltagerne et lærerige og underholdende foredrag fra en provokerende og anderledes inspirator.

- Så hvis det er mainstream foredrag du søger, så er det ikke her. Lars’ foredrag inspirerer til nytænkning på måder, du ikke kan forestille dig, fortæller tandlæge Kirsten Melchiorsen, der har taget initiativ til foredragsaftenen på Nordjyllands Idrætshøjskole.
Flere og flere påstår, at der findes en videnskabelig sammenhæng mellem vores tanker, vores oplevelser og vores skavanker.
Foredraget ”Din intelligente krop” vil vende op og ned på, hvad vi opfatter som sygdom og sundhed. Og den model der præsenteres vil være en åbenbaring for nogen og en provokation for andre.
Traditionel lægekunst afvises ikke, men bør ifølge Lars Mygind anvendes i samspil med forståelsen af kroppens egne effektive helbredelsesprocesser.
- Lars Mygind er underholdende - og meget spændende at høre på. Og det bliver rigtig sjovt, lover Kirsten Melchiorsen.
At Kirsten Melchiorsen har taget initiativ til foredraget har hun følgende forklaring på:
- Jeg er blevet certificeret tankefelt terapeut, og det er noget af det mest effektive, jeg har oplevet. Det kan bruges til behandling af stress, depressioner - og tandlægeskræk, som jo er mit hjertebarn. Det er virkelig effektivt.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.