Udland

Den mistænkte for bombeangreb i Boston er død

Politiet oplyser, at en mistænkt for bombeangrebene i Boston er død. En anden mistænkt er på fri fod.

Den mistænkte for bombeangreb i Boston er død

Den tilfangetagede mistænkte for bombeangrebet ved Boston Marathon er død på et hospital, oplyser politiet i Boston. Manden er den såkaldte mistænkte nummer et, hvis billede det amerikanske forbundspoliti frigav torsdag.

Politiet leder efter yderligere en mistænkt, der endnu er på fri fod. Han betegnes som farlig og stærkt bevæbnet. Manden er den såkaldte mistænkte nummer to, hvis billede ligeledes blev frigivet torsdag.

Eftersøgningen af den mistænkte finder sted i byen Watertown, der er en forstad til Boston. Ordensmagten har bedt beboerne i byen om at holde sig inden døre og holde sig væk fra vinduerne.

Politiet opfordrer bilister, der kører gennem Watertown, om ikke at stoppe og samle personer op.

Sent torsdag aften lokal tid blev en politimand skuddræbt på Massachusetts University of Technology (MIT), der ligger vest for Boston.

Efterfølgende førte et biltyveri på universitetet angiveligt til en vild biljagt, der endte i Watertown, der ligger vest for universitetet. Her opstod der tilsyneladende en skudduel mellem to unge mænd og politiet, og der blev muligvis også affyret sprængstoffer.

Tidligere torsdag offentliggjorde det amerikanske forbundspoliti, FBI, fotografier af to mænd, som mistænkes for at stå bag bombeangrebet i Boston.

I mandags mistede tre mennesker livet, og mindst 180 blev såret, da to bomber eksploderede nær målstregen ved Boston Marathon.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.