Retspleje

Den nye ledelse af retten er klar

Den nye ledelse af Retten i Hjørring er set fra venstre: administrationschef Jens Chr. Brodersen, byretspræsident Niels Otto Jensen og juridisk sekretær Malene Urup. 
Foto: Bente Poder

Den nye ledelse af Retten i Hjørring er set fra venstre: administrationschef Jens Chr. Brodersen, byretspræsident Niels Otto Jensen og juridisk sekretær Malene Urup. Foto: Bente Poder

HJØRRING:Når den nye retskreds træder i kraft mandag 1. januar, står også en ny ledelse af Byretten i Hjørring klar. Ledelsen består af tre personer, som har været ansat til jobbet et stykke tid - og som har ligget nærmest vandret de seneste måneder for at få styr på så mange detaljer som muligt inden årsskiftet. Den daglige chef er byretspræsident Niels Otto Jensen, som tidligere bl.a. har fungeret som dommer ved retten i Aalborg og Frederikshavn. Administrationschefen hedder Jens Chr. Brodersen. Han er uddannet jurist, og har de seneste par år haft en særlig opgave med at definere og udvælge de mest velfungerende procedurer fra en lang række byretter - netop med henblik på at skrue den mest funktionelle ret i Hjørring sammen. Det tredje ben i ledelsen er juridisk sekretær Malene Urup, som i forvejen er kendt i Hjørring som jurist og dommer.