Øster Brønderslev

Den smukke side af landsbyen

Vellykket Bålhøjfestival

21
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Gæster i alle aldre hygger sig på Bålhøj.

ØSTER BRØNDERSLEV: Det kan godt være, at de har en Smukfest mellem bøgetræerne dernede i Skanderborg, men de kan også noget helt specielt mellem træerne på toppen af Bålhøj i Øster Brønderslev.

Der var også god brug for træerne til at tage toppen af den friske vind, da 9. udgave af Bålhøjfestivalen lørdag kom godt i gang.

- Det er jo noget alle bakker op omkring, og det giver et godt sammenhold i byen, lyder det fra ”Post Ib” alias Ib Kristensen, der har været stamgæst alle årene, og i år skal han tilmed spille sammen med Carsten og Poul Erik i trioen: Ib, Carsten og Poul Erik.

Men musikprogrammet kommer vidt omkring, og det er helt bevidst. Lige om lidt går en drøm i opfyldelse for festivalen, når hovednavnet Anne Linnet går på scenen. Det får tydeligvis folk til at strømme til tidligt på eftermiddagen og der er allerede godt gang i ølkanderne.

Senere følger navne som Wafande, bodega-folk med islandske Sigurvin Sigurdsson, og senere igen tilbage til lokalområdet med Dance With Dirt fra Hjallerup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.