Dennis Rommedahl lever i et spinkelt håb

Dennis Rommedahl vil endnu ikke afskrive sin mulighed for at blive klar til søndagens EM-kamp mod Tyskland.

Dennis Rommedahl lever i et spinkelt håb

Det kan godt være, at landstræner Morten Olsen har afskrevet Dennis Rommedahls mulighed for at blive klar til den afgørende EM-kamp mod Tyskland på søndag, men det har hovedpersonen ikke.

- Jeg lever i håbet. Og det kan godt være, at det ser sort ud lige nu. Man jeg må håbe og så tage den derfra. Det må jeg gøre for mig selv for at holde humøret oppe, siger Dennis Rommedahl.

Brøndby-spilleren udgik i anden halvleg af 2-3-nederlaget til Portugal med en skade i baglåret.

- Det må vi få tjekket ordentligt igennem. Jeg håber på, at det er noget med musklen, for så kan det gå lidt hurtigere.

- Jeg ved ikke, hvad det er. Pas. Det kan være en forstrækning eller en fiber. Jeg ved ikke, hvad det hedder på dansk, siger Rommedahl.

- Min chance for at blive klar er selvfølgelig forringet. Men jeg lever i håbet, og så må jeg tage den derfra, fastholder han.

Endnu er Rommedahl ikke blevet undersøgt grundigt af lægestaben på grund af gårsdagens sene rejse fra Ukraine til Polen, men det bliver han senere torsdag.

- Vi kom sent hjem, og vi var tidligt oppe. Vi har hele dagen til at kigge på det. Jeg skal bare drikke min kaffe og så hjem igen. Måske cykler jeg lidt, siger han.

Rommedahl blev afløst af FC Nordsjælland-profilen Tobias Mikkelsen, som gik ind og gjorde en god figur efter sit indhop.

- Det er sjovt, at det er blevet en diskussion. Alle spørger, hvad jeg synes om Tobias Mikkelsen. Det er jo min konkurrent, så I vil gerne vide, hvordan min konkurrent gør det, når jeg spiller en dårlig kamp.

- Jeg synes egentlig, at Tobias gjorde det bedre end mig. Så simpelt er det. Jeg fik ikke det ud af mit eget spil, som jeg gerne ville have. Det kan ske, at man har en dårlig dag.

- Det positive var, at jeg var bedre til at skabe plads til andre end at udnytte mine egne kvaliteter, mener Rommedahl.

/ritzau/