Der blev snakket sundhed og leget i vand

12 byrådskandidater dystede i det våde element

8
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto Michael Koch

TERNDRUP:Svømmecenter Terndrup med formand Mette Olsen i spidsen havde lørdag inviteret nuværende byrådsmedlemmer og kandidater til valget i november til en omgang sund motion kombineret med vælgermøde i svømmehal og cafeteria lørdag.

12 kandidater tog imod invitationen og snakkede forebyggelse frem for helbredelse primært med fokus på børn og ældre, før de gik i vandet.

Landet over havde Gigtforeninen arrangeret gratis instruktion i Aqua Punkt - og det var dette arrangement svømmecentret koblede sig på.

Politikerne kunne som forventet holde sig flydende, mens det kneb lidt med samarbejdet i hallen. Både deltagere og arrangører var trods den våde vinkel på et seriøst foretagende enige om, at det både havde været lærerigt og morsomt at mødes på denne måde.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.