Der bliver brug for lattermuskler

Karen Marie Lillelund i Højskoleforeningen Vendsyssel

Karen Marie Lillelund - sætter fokus på humoren.

Karen Marie Lillelund - sætter fokus på humoren.

VENDSYSSEL:250 mennesker fra hele Vendsyssel samles til en vigtig og yderst inspirerende aften med Karen Marie Lillelund - to gange kåret som Danmarks bedste foredragsholder.

Det er Højskoleforeningen Vendsyssel og PGU Pandrup, der står som initiativtager til arrangementet i aften med titlen: ”Hvorfor er humoren så vigtig og hvad kan den”?

Johannes Bjerre, Brønderslev, der er formand for Højskoleforeningen Vendsyssel fortæller, at det længe været et ønske at kunne gennemføre et sådan arrangement

- Vi har givet tilbuddene til vore mange medlemmer og derudover gået i samarbejde med en stor forening som PGU Pandrup og deres mange ledere og instruktører og ligeledes medarbejderne fra en række frie skoler: Ingstrup og Aabybro Efterskoler, Vrå Højskole og Nordjyllands Idrætshøjskole. På den måde samler vi kræfterne og kan tiltrække rigtig mange mennesker. Inden selve foredraget samles deltagerne til en let anretning, så der bliver også mulighed for at lære andre at kende i dette store netværk.

Inger Kristensen: - Som foreningsformand i PGU Pandrup, glæder det mig meget at vore mange instruktører får denne særlige oplevelse sammen, som kan give inspiration til hverdagen og som kan give dem mulighed for at lære hinanden at kende til gavn for det videre arbejde med de mange aktiviteter i foreningen.

- Vi har allerede drøftet mulighederne for at gennemføre lignende arrangementer i fremtiden, men først skal vi tilegne os erfaringer fra dette arrangement, fortæller Johannes Bjerre.

Arrangementet finder sted på Ingstrup Efterskole.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.