Brønderslev

Der bliver pres på

Bilen får en gang vask for en krone.

Bilen får en gang vask for en krone.

BRØNDERSLEV:Trænger bilen til en forårsvask, så er det torsdag, man skal svinge omkring OK i Brønderslev. Energiselskabet OK fejrer nemlig 100 års jubilæum, og derfor kan bilisterne vaske bilen til kun 100 øre, eller med andre ord for en krone.

- Det er jo ikke hver dag, man har 100 års jubilæum. Det skal fejres, og det skal vores kunder bestemt også mærke,” fortæller distriktschef hos OK, Torben Sørensen.

- Vi kører for tiden tilbud på bilvask nr. 3 til en krone mange steder i landet, og torsdag kan kunderne, der kommer forbi OK i Brønderslev vaske bilen i tidsrummet 7-22 for en krone. Alle kunder, der kommer forbi mellem kl. 14-17.30, får også et skrabelod og kan være med i konkurrencen om en bil, oplyser han.

Vaskehallen i Brønderslev bærer miljømærket Svanen. Det betyder, at den udelukkende bruger miljøvenlige vaskemidler, og at spildevandet renses for miljøskadelige stoffer, inden det udledes i kloaknettet.

- Mange af OK’s vaskehaller er miljøvenlige, og jeg tror bestemt på, at det betyder noget for kunderne, at de kan vaske bil med god samvittighed. Desuden er det langt bedre for miljøet at køre bilen i vaskehal end at stå med børste og vandslange hjemme i indkørslen, siger Torben Sørensen.

- Rensningsanlægget genbruger vandet, og det er derfor minimalt, hvad der bruges af rent drikkevand på en bilvask – og bilen bliver ikke mindre ren af den grund,” understreger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst