Velgørenhed

Der er ikke plads til den nye Skoda

Den vundne Skoda må vige pladsen for familiens Volvo - men pengene skal forsøde livet

Post­bi­len fej­ler ikke no­get, men Vil­ly Hu­sted Niel­sen er sær­de­les godt kø­ren­de der­hjem­me, hvor han nu både rå­der over en næs­ten helt ny Vol­vo 850 og snart også den Sko­da Roomster han vandt ved DR¿s ind­sam­lings­show i lør­dags. Sko­da­en vil han dog sæl­ge.
Foto: Hans Ravn

Post­bi­len fej­ler ikke no­get, men Vil­ly Hu­sted Niel­sen er sær­de­les godt kø­ren­de der­hjem­me, hvor han nu både rå­der over en næs­ten helt ny Vol­vo 850 og snart også den Sko­da Roomster han vandt ved DR¿s ind­sam­lings­show i lør­dags. Sko­da­en vil han dog sæl­ge. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:- Vi gav pengene af et godt hjerte for at støtte børnene i Afrika. Sådan lyder reaktionen fra Villy Husted Nielsen og Betty Nielsen, der vandt en helt ny Skoda Roomster Scout ved DR¿s store indsamlingsshow til fordel for Afrikas børn lørdag. Familien var samlet for at fejre fru Bettys 55 års fødselsdag, så det var en helt uventet bonusgave. - Det var ikke lige noget, som vi var forberedte på, men det var dejligt med en ekstra fødselsdagsgave, siger Betty Nielsen. Den nye bil kommer dog ikke til at holde hjemme hos familien på Harkenvej mellem Rakkeby og Harken. - Vi har ikke rigtig noget at bruge bilen til, for vi har en i forvejen, og det er en næsten helt ny Volvo 850, som vi kun har haft i et par måneder. Vi bytter ikke Volvoen ud for en Skoda, siger Villy Husted Nielsen. Gevinsten blev ikke fejret ekstraordinært, men nyheden blev skyllet ned med lidt kaffe og en enkelt øl. Villy Husted Nielsen regner med at sælge Skodaen, som har en værdi af ca. 250.000 kr. - Vi havde håbet på at vinde en fladskærm, men det skulle der nok kunne blive råd til nu. Vi er ikke vant til at have så mange penge, men det er rart at have lidt penge til senere, siger Villy Husted Nielsen. Nogle af pengene skal dog bruges til at gøre livet lidt lettere for fru Betty, der er sygemeldt, så der bliver penge til rengøringshjælp fremover. Villy Husted Nielsen har arbejdet som landpostbud i 33 år, og i de sidste 24 år har han sørget for at bringe posten ud i og omkring Børglum, og rygtet om gevinsten var nået ud til kunderne, så postruten tog lidt længere tid end normalt. - Der var mange lykønskninger fra folk. Det var en dejlig dag på jobbet, men til sidst glædede jeg mig bare til at komme hjem til kaffen, fortæller det glade postbud. Villy Husted Nielsen har endnu ikke hørt noget fra folkene bag indsamlingsshowet, men bilimportøren ringede i går og ønskede tillykke, og Skoda-forhandleren ville have Villy og Betty til København for at modtage nøglerne til bilen. - Jeg kan ikke lige få fri til at tage til København, så de er nødt til at komme til Hjørring og overrække nøglerne til bilen, siger Villy Husted Nielsen.