- Der er mange ting, vi skal have ændret

Ove Pedersen har masser at tage fat på efter Hobros kamp mod Helsingør

Ove Pedersen har masser af ting at fokusere på frem mod de kommende 1. divisionskampe efter 1-1 mod Helsingør søndag. Foto: Claus Søndberg

Ove Pedersen har masser af ting at fokusere på frem mod de kommende 1. divisionskampe efter 1-1 mod Helsingør søndag. Foto: Claus Søndberg

HOBRO:Det blev til 1-1 i Hobros første hjemmekamp i 1. division, da Helsingør var på besøg på DS Arena. Efterfølgende er cheftræneren ikke vildt begejstret for kampen.

- Det var egentlig meget blandet, hvor Helsingør vel var bedst i første halvleg, mens vi kom bedre med i anden. Vi får i hvert fald dæmmet op for deres kontrastød, som de især var farlige på i første halvleg, siger Ove Pedersen, inden han uddyber, hvordan Helsingør kunne blive så farlige på netop kontrastøddene.

- Vi havde vel seks eller syv dødbolde, hvor vi spillede bolden direkte i hænderne på Helsingørs målmand, og så kunne han sparke langt og sætte kontraen i gang. Vi havde en gunstig situation, som vi forærer væk og gør til en gunstig situation for vores modstander.

Frem mod næste kamp har cheftræneren derfor også masser af ting at koncentrere sig om til træning.

- Der er mange ting, vi skal have ændret. Vi er slet ikke der, hvor vi skal være endnu, og jeg har stadig et håb om at få flere folk på træningsbanen, for vi er tyndt besatte lige nu, siger Ove Pedersen.

- Nu har vi heldigvis Jonas Damborg med igen i næste kamp efter hans karantæne, og hvis vi så kan få et par af de skadede klar, så lysner det.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.