Frederikshavn

Der er penge til forbrug

Den psykologiske barriere skal lige overvindes.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det er hammerærgerligt at vore store virksomheder drosler ned. Vi har jo brug for hinanden, siger Per Buch fra Knud E. Handlen står meget stille lige i øjeblikket, men decembersalget og udsalget er der ikke noget at klage på.

Det er op ad bakke i øjeblikket - ingen tvivl om det. Efter en række år med næsten fuld beskæftigelse har vi efterhånden glemt, hvordan det var efter værftslukningerne - glemt de høje metal-ledighedsprocenter og frygten for at der ikke var lys for enden af tunnelen. Men vi kommer ikke uden om, at den globale krise rammer os i Frederikshavn Kommune. MAN drosler ned og det samme gør rigtig mange andre eksportvirksomheder. Skal vi så gå i sort, hykle optimisme eller bare acceptere, at sådan er livet gang - en turbofyldt sejlads på bølgetoppe og dale. NORDJYSKE tog en tur rundt i Frederikshavn midtby for at høre os for - spørge ind til detailhandlens livsvilkår, for uanset hvordan vi end vender og drejer det, så er det den lokale handel, der først mærker krisen kradser - hvis den altså kradser. Og der er stille i midtbyen. Men som Per Buch fra Knud E. præciserer det, så er der nu altid stille i januar. - Vi har haft en virkelig stort udsalg og det vidne rom, at vores kunder har penge, men at de ligesom skal stimuleres til at bruge dem, siger Per Buch. Og det synspunkt deles af mange andre i detailhandlen, som NORDJYSKE har talt med. Læs hele historien i dagbladet NORDJYSKE Stiftstidendes frederikshavnudgave onsdag.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst