Der er ro i kriseramt afdeling i Hjørring

Medarbejderne i børne- og familieafdelingen i Hjørring Kommune føler sig godt orienteret efter, at fem ledere er sendt hjem

Annette Riis er fælles-TR for HK på Hjørring Kommune. Det er her, de fleste i børne- og familieafdelingen er organiseret. Arkivfoto: Henrik Louis

Annette Riis er fælles-TR for HK på Hjørring Kommune. Det er her, de fleste i børne- og familieafdelingen er organiseret. Arkivfoto: Henrik Louis

HJØRRING:Efter tirsdagens chok over, at fem ledere fra børne- og familie-afdelingen i Hjørring Kommune blev sendt hjem efter en særdeles kritisk rapport fra Deloitte, er der alligevel ro i afdelingen med de 100 ansatte. Det fortæller de ansattes tillidsfolk.

Formanden for Dansk Socialrådgiverforening, region Nord/Aarhus, Mads Bilstrup, siger:

- Jeg mødte socialrådgiverne onsdag eftermiddag, hvor jeg havde indkaldt til møde. De fortæller, at de føler sig meget godt orienteret. De har fået forelagt en plan frem til 1. august, hvor den nye organisation skal træde i kraft. Men det er klart, at de er bekymrede for, hvordan de skal klare den daglige drift med sagsbehandling samtidigt med, at de skal gennemgå de øvrige sager. Derfor skal de i dialog med ledelsen om, hvordan der kan prioriteres.

Direktør for børne- og undervisning, Martin Østergaard, forklarer, at man allerede har bestemt, hvem der ledelsesmæssigt skal tage over frem til der ansættes to nye ledere i en ny organisation.

Annette Riis, der er fællestillidsrepræsentant for HK’erne i Hjørring Kommune og repræsenterer sagsbehandlere, socialformidlere og administrativt personale i den berørte afdeling, bekræfter, at der er ro ovenpå det umiddelbare chok i tirsdags:

- Såvel ledelsen som borgmesteren har været i afdelingen og fortælle, og det er meget positivt. Medarbejderne føler sig godt orienteret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.