- Der kan gå tudeprinsesse i den

Jeppe Curth og Anders Due glæder sig og frygter afskedskamp

Søren Olsson
Jeppe Curth oplevede et af karrierens højdepunkter, da han scorede på Old Trafford. I øvrigt på oplæg fra Anders Due. Arkivfoto: Lars Pauli
Fodbold 18. maj 2014 07:20 - Opdateret 19. maj 2014 11:17

AALBORG: - Jeg kan mærke, at tårerne er ved at komme allerede nu, når du spørger mig om det. Så der kan sagtens komme til at gå tudeprinsesse i den i morgen. Det bliver en meget emotionel dag, siger Jeppe Curth.

Både Jeppe Curth og Anders Due stopper i AaB efter søndagens kamp mod AGF. Til sammen har de spillet i AAB i godt 15 sæsoner og har derfor været en stor del af klubbens succesår.

- Det bliver meget følelsesladet både for mig selv og Anders Due på mange måder. Vi skal nok gøre, hvad vi kan, men der er også andre ting, der spiller ind. Og der kan man så heldigvis sige, at kampen ikke betyder så meget, så det kan være, at der er plads til et par udfald - det har jeg i hvert fald fået at vide, at der er, siger han.

Jeppe Curth fik sin debut 17. september 2005 i en sejr på 4-2 over AGF, og 14 dage senere scorede han sit første mål i en uafgjort kamp mod FC Midtjylland.

Anders Due glæder sig over rammerne til den sidste kamp i AaB-trøjen.

- Vi går derud for at gøre det til en fest og spille en god fodboldkamp for at give alle en god oplevelse. Og det bliver forhåbentlig en rigtig god dag for alle, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...