Hirtshals

- Der skal da være noget at fundere over

Belinda Nors planlægger billeder, der fortæller en historie

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

"Værtinde" på Mygdalhus. Foto: G. Allan-Jensen

HIRTSHALS:Belinda Nors fra Hirtshals er en lidt utraditionel billedmager, som bruger mange forskellige virkemidler i sin kunst.

- Så vidt jeg husker, har jeg tegnet altid. Jeg begyndte hurtigt også at tegne med tusch, og for omkring fem år siden begyndte jeg at male. Det var en spændende ny verden at bevæge sig ind i, hvor jeg fik endnu flere muligheder for at udtrykke mig i billeder, fortæller hun.
Belinda Nors gik på Sønderjyllands Kunstskole 2009-2010 og følger for tiden den 3+2 årige uddannelse i Arkitektur og Design på Aalborg Universitet.
- Jeg planlægger at have nye billeder, der fortæller en historie, klar til udstilling på Mygdalhus. Jeg synes, at det at lave billeder er måden for mig at leve på. Det var også det, der gjorde, at jeg stoppede med min bibeskæftigelse som tjener i et par sommerhalvår, siger hun.
- Jeg kan godt lide at lave collager. De bygges først op af en række fotografier. En anden vigtig del af min tilværelse er at lave portrætter. Det er meget væsentligt for mig, at portrætbillederne skal have en mening - de skal ikke kun vise det udvendige, det er meget vigtigt, at sjælen kommer med, forklarer Belinda Nors.
- Jeg er meget spændt på hvilke billeder, jeg skal lave i fremtiden – jeg er nødt til hele tiden at blive fagligt provokeret, så vokser jeg som menneske og kunstner. Det eneste, der er sikkert, er, at der altid vil være nogen, der vil købe billeder – og det er for mig en stor fordel, hvis det så er mine billeder, de vil købe. Det vil jeg bestræbe mig på at leve op til. Må man ikke gerne sætte sig store mål her i tilværelsen? Der skal da være noget at fundere over, hvis man ikke kan falde i søvn om natten, tilføjer hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.