Der skal findes flere penge

Samme kvalitet på det specialiserede område kræver flere penge næste år, siger direktør

Direktør Flemming Hansen gør opmærksom på, at der for nuværende ikke er kræfter til at gøre det, som politikerne i Rebild ønsker på det specialiserede socialområde. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Direktør Flemming Hansen gør opmærksom på, at der for nuværende ikke er kræfter til at gøre det, som politikerne i Rebild ønsker på det specialiserede socialområde. Arkivfoto: Grete Dahl Grete Dahl

REBILD:Den nuværende normering til ledelse, sagsbehandling og administration i Center Familie og Handicap vil næppe vil kunne levere det serviceniveau og den kvalitet i sagsbehandlingen der fordres på det specialiserede socialområde.

Så klar er beskeden til politikerne i Rebild fra direktør Flemming Hansen frem mod byrådets budgetseminar på tirsdag.
- Jeg gør opmærksom på, at vi igen i år bruger for mange penge på det her område.
- Og jeg gør opmærksom på, at hvis byrådet ønsker det samme serviceniveau og den samme kvalitet, som de ønsker i år, så skal der findes flere penge til flere sagsbehandlere, siger Flemming Hansen.

Budskabet er blevet hørt

Formanden for børne- og ungdomsudvalget Anders Norup (V) er klar over nødvendigheden af, at få budget og udgifter til at passe bedre sammen næste år.

- Jeg har en klar forventning om, at vi får en drøftelse af det her i forbindelse med budgetforhandlinger.
- Ellers risikerer vi, at vi næste år igen skal sidde og se på besparelser på normalområdet for at lukke hullerne på det specialiserede område, siger Anders Norup.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.