Der var gin på MENY’en ...

6. april 2017 12:11

Forleden havde MENY Hjørring besøg af gin-bloggeren Iben Diamant, som har firmaet WHY NOT GIN.

Gæsterne skulle igennem 7 smagninger af GIN, samt en 4 retters menu, hvor ginen indgik i alle retterne.

Iben Diamant har siden 2014 skrevet sine ginbekendelser på bloggen WHY NOT GIN, hvor hun deler ud af små og store ginøjeblikke. Iben er uddannet cand. merc i Brand & Communication management, men arbejder i dag på fuld tid som ginentusiast.

- På en lille time var vi igennem ginens historie, gin-glæde, tonic vand, botanicals - ginens sjæl (enebær, citrus, korianderfrø, kvanrod, lakridsrod, cassiabark, kardemomme), og højdepunktet - hvordan laver man sin helt egen gin & tonic - den rigtige mængde af is, gin og tonic og ikke mindst citrus olie fra grape, lime, citron eller appelsin og forskellige krydderurter. Og hvad spiser man til gin? Rimet laks med gin på bund af fennikel, tærte med blåskimmel ost og blomme/gin relish, coq au vin, flamberet i gin med rodfrugte-mos og til dessert panna cotta med gin og friske bær, lyder det fra MENY.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...