Der var tre, der var to, der var...

Skader har gjort, at Hobro i øjeblikket ikke kan tælle til én helt klar angriber i truppen

Hobro og Svenne Poulsen (stående til venstre) har spillet angriber i denne sæson, fordi der har været mange skader.
Foto Grete Dahl <i>Grete Dahl</i>

Hobro og Svenne Poulsen (stående til venstre) har spillet angriber i denne sæson, fordi der har været mange skader. Foto Grete Dahl Grete Dahl

HOBRO:Angrebssituationen i Hobro har i længere tid set tvivlsom ud og toppes nu med den seneste skade til Lasse Ankjær. Tidligere på sæsonen blev Mads Hvilsom korsbåndsskadet, hvilket formentlig holder ham ude resten af sæsonen. Adeshina Lawal sidder ligeledes ude, men er muligvis snart klar igen for Hobro.

- Jeg synes, vi har været uheldige lige på det punkt. Vi føler os meget ramt på netop den plads og har været nødt til at lave lappeløsninger oppe foran, siger Jens Hammer Sørensen.
- Da sæsonen begyndte, havde vi tre angribere, men lige nu har vi kun en halv til rådighed, siger sportschefen.
Han håber, at Adeshina Lawal bliver klar til Hobros næste kamp, et opgør mod Vejle Boldklub Kolding på udebane. Hvis ikke har trænerteamet et alternativ klar i ærmet.
- Nu er det heldigvis ikke mig, der sætter holdet, men Ruben Nygaard gjorde det godt i vores seneste kamp, så hvis vi ikke har andre angribere til rådighed, så kunne vi jo bruge ham igen, siger Jens Hammer Sørensen.
Sportschefen nævner også Mustafa Hassan som en mulig afløser for de skadede angribere.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.