design

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Landlord 250 gram for 7,50 kr. Kilopris: 30 kr. Købt i Rema 1000 Neutral duft, men dufter lidt af kød. Smager bedre ¿ er godt fedtet.

Er der noget mere dansk end en spegepølsemad? Sikkert. Men dagens smagtest handler i dag om det, vi kalder nationalpålægget ¿ salamien, måske bedre kendt som den røde spegepølse. Smagsdommerne er en anelse forbeholdne, da de kigger nærmere på de seks rød- og hvid-spættede pølser. Lækkert er ikke det første ord, der falder dem ind. - De er ikke for kønne at se på, lyder dommen om de småsvedende stykker pølse. Den tyske salami ¿ den fra Lidl ¿ bliver endda betegnet som direkte frastødende med de meget lyse skiver, som ikke lægger skjul på at hovedingrediensen er fedt. Men det bliver en test, hvor der bliver vendt op og ned på tingene. En dag, hvor vi bliver slået på hjemmebane af tyskerne ¿ der i den grad lever op til betegnelsen pølsetyskere. Mærkevare-salamien bliver sat til vægs af den ellers så frastødende tyske salami. Og som selvom den er købt i en discountbutik bestemt ikke kan betegnes som billig. Med en kilopris på 84,75 kr. er den er næsten tre gange så dyr som de billigste salamier. Er man økonomisk, så skulle man måske liste forbi Rema 1000 og hente deres bud på en salami. Den kommer ind på en flot 2. plads i testen ¿ og det blot til 30 kr. kiloet.