Designertyve på spil i Nordjylland

Børge Mogensen gyngestol og Wegner Y-stole stjålet ved indbrud i Løkken og Bindslev

Jens Hukiær
Seks Wegner Y-stole forsvandt fra et sommerhus i Tversted under et indbrud. Arkivfoto
Indbrud 12. oktober 2018 11:59 - Opdateret 12. oktober 2018 14:32

NORDJYLLAND: Designermøbler var udbyttet, da tyveknægte indenfor de seneste tre ugers tid har været på spil i to sommerhusområder i Nordjylland.

I dagene fra 22. september til 11. oktober var der indbrud i et sommerhus på Irmasvej mellem Grønhøj og Løkken.

Her er en terrassedør blevet brudt op og en Børge Mogensen gyngestol med hynde er blevet stjålet. Også et teaktræsbord og en Tchibo Kaffemaskine er forsvundet i forbindelse med indbruddet, oplyser politikommissær Kenneth Ginnerup, Nordjyllands Politi i Hjørring.

Ved det andet indbrud har tyven eller tyvene stjålet seks Wegner Y-spisestole og en DAB radio. Det indbrud fandt sted i et sommerhus på Abelvej i Bindslev i tidsrummet fra 21. september til 11. oktober. Her var et køkkenvindue blevet brudt op.

Designermøbler var også udbyttet, da en eller flere tyve var på spil i en landejendom ved Svenstrup. Her blev der torsdag stjålet 10 Arne Jacobsen 7'er stole og en PH-lampe, ligesom der forsvandt en racercykel af mærket Specialized.

For at komme ind i huset tog tyvene foden af et fuglebad og kastede det igennem en rude til bagdøren, hvorefter døren kunne åbnes indefra.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...