Desto i Als må indskrænke

Lønsystuens største kunde har valgt at flytte arbejdet til udlandet

Jytte Jensen og lønsystuen Desto har mistet sin største kunde, som har valgt at flytte produktionen til udlandet. Foto: Ejlif Rasmussen
Als 1. september 2012 06:44

ALS: En stor del af grundlaget for lønsystuen Desto på Rørsangervej i Als er blevet fjernet. Arbejdet med at sy filterposer er flyttet til udlandet.

- Vi begrænser nu vore åbningstider i butik og skrædderi. Vores største kunde på lønsystuen har valgt at sende syningen af deres filterposer til udlandet, siger indehaver af virksomheden, Jytte Jensen.
- Vi har besluttet at køre virksomheden videre, i første omgang frem til nytår. Vi håber så på, at der i løbet af de næste måneder dukker noget nyt op, så vi kan holde gang i et par medarbejdere. Vi vil stadig kunne tilbyde lønsyning af større eller mindre karakter, idet alle maskiner bibeholdes indtil videre, siger hun.
- Vi udfører fortsat alle former for skrædderi, herunder forandringer, ligeledes har vi stadig vores lille butik med metervarer og sytilbehør. Vi begrænser åbningstiderne til to dage om ugen, mandag og torsdag, men vi åbner gerne på andre tidspunkter, hvis man har en aftale. Ligeledes er man velkommen til at kigge ind, hvis man kommer forbi og ser, vi er der, siger Jytte Jensen, der overtog virksomheden for knap et par år siden efter Vera Hansen, der valgte at gå på pension.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...