Thisted

Det allerførste klip

Den første omgang "Smag på Thy" blev også borgmesterens første klip

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

”Smag på Thy” åbner for første gang i Thisted. Foto: Diana Holm

THY-HANNÆS:Der er som regel en første gang for alle mennesker og for en forholdsvis ny borgmester også det første snoreklip.

Det fik Ulla Vestergaard (S) så lejlighed til, da hun indviede den første servering af "Smag på Thy" på Store Torv i Thisted, hvor 23 forskellige fødevareproducenter fra de største og til de små, som har det som en lille "bibeskæftigelse".

- Det bliver den eneste gang vi er her, siger biavler og honningproducent Knud Sørensen, der sammen med sin hustru Inger Sørensen langede små honningmadder over disken som smagsprøver.

Det kraftige udmelding var dog et eller andet sted fulgt af et glimt i øjet og stemmen og det var nu heller ikke fordi de synes det er en dårlig ide med et lille lokale madmarked som udstillingsvindue, men mest fordi de har nok at gøre i deres lille forretning og bierne skal jo også passes og plejes.

Arrangementet er det første samtidigt med Sommer By Night og håbet er, at det kan fortsætte:

- Jeg håber, at vi også får skabt en version 2.0, siger projektleder Berith Holtebo, der sammen med eventkoordinator Maria Vangsgaard har haft to måneder til at få stablet "Smag på Thy" på benene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst