Det bli’r jøwt i CD Baren

Allan Olsens nye album, Jøwt, har verdenspremiere i CD Baren 4. marts

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

VENDSYSSEL:CD Baren i Søndergade kender de fleste som Ole Wittrups hyggelige lille hule - med musik fra dengang bedstefar var dreng og bedstemor havde sine egne tænder. Dengang sneen lå i høje driver hele vinteren, solen skinnede om sommeren og Allan Olsen bankede rødt jern på Frederikshavn Værft og Tørdok.

4. marts bliver det ekstra hyggeligt. Eller fedt, som københavnerne vil sige. Eller rettere jøwt.

Ole Wittrup har nemlig verdenspremiere på Allan Olsens nye cd, Jøwt, et album på vendelbomål for vendelboer om vendelboer.

- Jeg fik en opringning og blev spurgt, om jeg var interesseret, og selvfølgelig er jeg det, siger Ole Wittrup. Der har drevet CD Baren siden 1996, efter 15 år bag disken hos Radiomontøren på den anden side af Søndergade.

Kun i Vendsyssel

”Jøwt” udkommer - i første omgang - kun i Vendsyssel og altså først og fremmest i CD Baren 4. marts.

6. marts indleder Allan Olsen så sin verdensturné i Vendsyssel med koncert på Café Ciffy i Hjørring, og herefter drager Olsen rundt til forsamlingshuse, caféer og andre små spillesteder, hvor der stort set alle steder ér udsolgt.

”Omvendt globalisering”, kalder Allan Olsen sit Vendsyssel-projekt.

- Det er et område i Danmark, der altid bliver prioriteret til sidst. Undtagen når man skal placere store vindmøller. Jeg vil gerne placere det først, siger Allan Olsen til Ekstra Bladets Thomas Treo.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.