- Det bliver en krig

Stephane Goulet tror på sejr til høgene i Vojens

Stephane Goulet lynede tre gange for høgene i fredagens 4-3 sejr. Foto: Michael Koch

Stephane Goulet lynede tre gange for høgene i fredagens 4-3 sejr. Foto: Michael Koch

FREDERIKSHAVN:Fredag aften var Stephane Goulet den store helt med tre scoringer, da Frederikshavn White Hawks slog Sønderjyske 4-3 og bragte sig foran 2-1 i finaleserien om DM-guldet.

Mindre end to døgn senere er den store canadiske wing og hans holdkammerater opsatte på at fortsætte guldkursen med en sejr i Vojens.

- Der er lang vej tilbage, men vi føler os tilpasse. Vi ved, at vi kan slå SønderjyskE, hvis vi spiller smart hockey. Men det bliver en krig, for de er også et rigtig godt hold, så vi skal bare være klar, lyder det fra Stephane Goulet før finalens fjerde akt søndag kl. 16.

Sønderjyske-kvaler

SønderjyskE har et helbredsproblem, som White Hawks ikke behøver forholde sig til. Kaptajnen Kim Lykkeskov har ikke været på is siden den første kamp. Rene Holm stillede ikke til start fredag aften, hvorfra den store, stærke og heftigt playoff-designede Steffen Frank måtte udgå efter anden periode.

- Vi håber, at det kan gå hen og blive forskellen i denne serie. Vi er heldigvis friske. Men vi skal holde fokus på vores eget spil. Være parate så snart pucken bliver smidt. Så skal vi fastholde vores tålmodighed i spillet, for chancerne vil vise sig for os, siger Goulet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.