- Det bliver meget svært

Aalborg Håndbold skal have mindst et point i udekampen i Ungarn-

Aalborg Håndbold ved, at de kommer under et vanvittigt tryk på den ungarske udebane. Her et billede fra 2010, hvor holdet også besøgte Szeged. Arkivfoto: Claus Søndberg <i>Claus Søndberg</i>

Aalborg Håndbold ved, at de kommer under et vanvittigt tryk på den ungarske udebane. Her et billede fra 2010, hvor holdet også besøgte Szeged. Arkivfoto: Claus Søndberg Claus Søndberg

SZEGED:Det så længe ekstremt positivt ud for Aalborg Håndbold i årets Champions League. Med sejre i de første to udekampe lignede det en formssag for aalborgenserne at komme videre fra gruppespillet for andet år i streg, men manglende resultater på hjemmebanen, hvor det blot er blevet til et enkelt point mod schweiziske Kadetten Schaffhausen, har vist sig at koste dyrt.

Så dyrt, at Aalborg Håndbold nu er tvunget til at hente mindst et point i dagens ekstremt svære udekamp mod Pick Szeged.

Og Aalborg Håndbold ved på forhånd, at det er vanskeligt at vinde i Ungarn. I 2010, da klubben var med i Champions League for første gang, blev man kørt over med hele 37-28. I det første møde mellem de to klubber i denne sæson var det noget tættere, da Aalborg tabte med 25-27 på hjemmebane.

- Vi kan lige så godt være ærlige at sige, at det her er en af de svære. Det skal der ikke være nogen tvivl om. Omvendt skal vi så også sige, at det er svært, men det er ikke umuligt. For os handler det om at være med i kampen så længe som muligt. Vi skal ikke komme skidt fra land, men holde trit og så have muligheden for enten at satse alt til sidst eller måske endda skulle sætte alt ind på at forsvare en føring, siger direktør Jan Larsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden