Det bliver ren dansk finale i mixeddouble ved Masters

Joachim Fischer og Christinna Pedersen havde ingen problemer med at nå finalen ved Copenhagen Masters

Det bliver ren dansk finale i mixeddouble ved Masters

Den danske mixeddouble med Joachim Fischer Nielsen og Christinna Pedersen er klar til en ren dansk finale ved Copenhagen Masters, efter at danskerne slog det indonesiske søskendepar Markis Kido og Pia Zebadiah Bernadet.

Det danske favoritpar vandt uden problemer med 21-6, 21-12.

Der var ikke meget, som lykkedes for det indonesiske par undervejs, og efter fire minutter halsede de efter med hele 3-11.

Den danske dominans fortsatte resten af første sæt, som sluttede med overbevisende 21-6 i dansk favør.

Indoneserne spillede på et højere niveau i et mere jævnbyrdigt andet sæt. Det var dog ikke nok, for Joachim Fischer og Christinna Pedersen, der ligger nummer tre på verdensranglisten, fortsatte storspillet og vandt sættet med 21-12.

- Jeg ved ikke, hvad indoneserne fejlede. De plejer at være nogle fremragende badmintonspillere, men det var de ikke i dag.

- Vi gjorde, hvad vi kunne og spillede derudaf, og det er vi super tilfredse med. Vi bevægede os hurtigt rundt og spillede dem helt ud, og derfor blev cifrene så store, siger Christinna Pedersen.

I finalen venter Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl, der tidligere fredag vandt i tre sæt over et par fra Thailand.

Netop Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen er makkere i damedouble, og det danske par ligger efter en god sæson nummer to på verdensranglisten.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.