- Det er den bedste tid på året

Aalborg Pirates’ Olivier Hinse glæder sig meget til anden semifinalekamp mod Esbjerg

Daniel Vendner
Olivier Hinse kan ikke vente med at komme på isen mod Esbjerg fredag aften.Arkivfoto: Hans Ravn
Aalborg Pirates 30. marts 2018 13:32 - Opdateret 30. marts 2018 14:48

ISHOCKEY: Efter en sejr i semifinaleseriens første kamp er Aalborg Pirates spændte på at spille seriens første udebanekamp mod Esbjerg i aften.

- Jeg ser virkelig frem til den. Det bliver helt sikkert en virkelig god kamp - en af dem, man ikke rigtigt kan vente med at komme i gang med, lyder det fra piraternes Olivier Hinse.

- Det er to gode hold, der spiller godt lige nu og bød hinanden godt op til dans i den første kamp. Det bliver virkeligt spændende.

I det hele taget er det bare en tand sjovere at spille playoffkampene - og så hjælper det selvfølgelig, at spillet på isen fungerer.

- Jeg elsker at spille playoff. Det gør vi alle sammen. Det er den bedste tid på året, hvor alt skal kulminere og falde på plads, siger den canadiske forward.

- Det hjælper ikke noget at spille godt i hele grundspillet, hvis du ikke kan finde det frem nu. Det giver et pres, men et godt et. Især når det så lykkedes.

Aalborg Pirates vandt den første kamp på hjemmebane 3-1. Udekampen mod Esbjerg sættes i gang i Granly Hockey Arena fredag 19:30.

Tema: Aalborg Pirates

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...