- Det er en god stime

Martin Højbjerg har nettet fem kampe i træk for piraterne

Søren Olsson
Martin Højbjerg (nummer 46 til højre) nyder den gode stime, som både han selv og piraterne er inde i . Arkivfoto: Hans Ravn
Sport 16. november 2016 06:49 - Opdateret 16. november 2016 14:52

AALBORG: Aalborg Pirates fortsætter med at imponere i Metal Ligaen. Tirsdag aften vandt de med 4-2 i topbraget mod Rungsted, og dermed udbyggede de føringen til hele 10 point ned til Odense Bulldogs, der endda har spillet to kampe flere end aalborgenserne.

Martin Højbjerg fik lov til at lukke og slukke med en scoring i tomt mål 23 sekunder før tid, og dermed scorede han for femte kamp på stribe.

- Det er en rigtig god stime at være inde i, og det er jo bare rigtig fedt. Mikkel (broderen, red,) kunne jo have scoret selv, men han var så flink at aflevere den til mig. Vi har en rigtig god kæde med Jullefar (Julian Jakobsen, red.), som vi kalder ham. Han har så meget erfaring og hokceysense, så han er en fornøjelse at spille sammen med, siger Martin Højbjerg.

Piraterne var ventet en rolle som midterhold i sæsonen, men må nu for alvor regnes med blandt topkandidaterne i Metal Ligaen.

- Når vi spiller efter gameplanen, så er vi ligaens bedste hold, det har vi set. Når vi arbejder hårdt, så fungerer tingene. Men som vi så det imod Herlev, så kan vi også tabe, når de arbejder bedre end os, og vi ikke følger gameplanen. Så er rækken så tæt, at man kan tabe til alle hold, siger han.

- Og det er selvfølgelig fedt at vinde, og på en eller anden måde bliver det nemmere at vinde, når man er vant til at vinde. Så vinder man en kamp som den her, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...