- Det er jo bare en kamp

Hobro holder fokus før historisk dag

Mads Justesen prøver på ikke at tænke på, at søndagen kan blive ganske historisk. Foto: Claus Søndberg

Mads Justesen prøver på ikke at tænke på, at søndagen kan blive ganske historisk. Foto: Claus Søndberg

HOBRO:- Vi prøver så vidt muligt at fokusere på, at det bare er en fodboldkamp som så mange andre. At der så kan ske en helt masse bagefter, det er en helt anden sag, og det kan være, at det sætter sig undervejs i kampen. At vi for eksempel kan begynde at tænke, at uafgjort heller ikke er helt dumt. Men vi vil meget gerne have det afgjort nu, så vi går efter at vinde, siger veteranen og anføreren Mads Justesen.

Hobro kan søndag rykke op i Superligaen, hvis det lykkes at besejre Brønshøj på udebane - en historisk dag for den lille klub.

Mads Justesen er den spiller, der har været i klubben i længst tid, og har flere gange været rygtet til klubber i Superligaen - senest Viborg sidste sommer. Nu kan det ende med, at han i stedet skal spille Superliga for Hobro efter sommerferien.

- Og der er ikke noget jeg hellere vil. Det er min barndomsby, og jeg er ret sikker på, at mit hjerte er gult og blåt, siger Mads Justesen.

Hobro-spillerne kan allerede i dag få en lille forsmag på, hvad de kan vente, hvis det lykkes at rykke op i Superligaen. Op mod 500 fans tager nemlig den lange tur til Brønshøj.

- Det er jo helt vanvittigt. Kommer der virkelig så mange, spørger Mads Justesen.

- Prøv at tænke på, hvad der er sket i den lille by igennem de år, jeg har været der. Det er jo nærmest flere tilskuere, end vi havde til mange af hjemmekampene i sidste sæson, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.