- Det er megaærgerligt

Hobro-keeper Jesper Rask var dybt skuffet efter nederlaget til FC Vestsjælland

Jesper Rask på plads på stregen, som han var det meste af kampen. Keepren havde håbet, at Hobro kunne spille med om de højere placeringer. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jesper Rask på plads på stregen, som han var det meste af kampen. Keepren havde håbet, at Hobro kunne spille med om de højere placeringer. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Hobro kunne have sikret sig den endegyldige overlevelse i Superligaen med bare et point i søndagens hjemmekamp mod FC Vestsjælland. Sådan så det også ud meget længe, men i det 89. minut scorede den store forsvarsspiller Jean-Claude Bozga på et godt indlæg fra Peter Nymann, og gæsterne nappede alle tre point.

Jesper Rask var chanceløs på målet, efter han ellers havde stået en forrygende kamp og havde holdet Hobro inde i kampen med flere store redninger.

- Vi var der ikke rigtigt for hinanden fra start. Vi dækkede ikke op for hinanden, og vi løb ikke nok for hinanden. Så det er megaærgerligt og pisse skuffende lige nu, sagde en tydeligt skuffet målmand Jesper Rask efter en kamp, hvor han ellers havde stået fremragende undervejs og holdt Hobro med muligheden for at nappe det reddende point.

- Jeg havde da bestemt en god fornemmelse derinde undervejs i kampe, og jeg var godt tilfreds med de redninger, jeg fik leveret. Men det gør det jo bare endnu mere træls, at man så ender med at tabe, siger målmanden.

Han håber, at Hobro nu kan skærpe spillet i de sidste kampe.

- Det havde jo været rigtig godt med tre point for så havde vi stadig kæmpet med om placeringerne mellem fire og seks. Nu kan det godt lidt ende i ingenmandsland. Men det havde vi selvfølgelig også været glade for inden sæsonen, griner han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.