EMNER

- Det er sjovt at gå i gymnastikskole

50 børn i fulde omdrejninger i tre dage i Thorup-klim Hallen, i svømmehal og i skoven

Instruktørerne Bo Grønquist og Matilde Mejlholm hjælper Astrid rundt i den svære begyndelse til  flikflak og vejrmøller på air-tracken. 
foto: bente poder

Instruktørerne Bo Grønquist og Matilde Mejlholm hjælper Astrid rundt i den svære begyndelse til flikflak og vejrmøller på air-tracken. foto: bente poder

THORUP-KLIM:Halvtreds børn i røde t-shirts flintrer veloplagt rundt i Thorup-Klim Hallen, mens Steffen Brandt og TV 2 kører for fulde gardiner i højttalerne. Forældre og søskende ser glade til fra bænkene, og fotoapparater og videokameraer er i gang. En lillesøster vil absolut være med, men bliver til sin store fortrydelse grebet af moren i flugten. Den er en regulær kanonsucces, sommerens gymnastikskole, arrangeret af de fem gymnastikforeninger i Fjerritslev Kommune. - Det har været rigtig sjovt, med masser af aktiviteter både i hallen, i skoven og på Klim Strand Camping, fortæller en af instruktørerne, Matilde Mejlholm. Hun er en af dem, der blev indkaldt som ekstra hjælp, da deltagertallet voksede til det største i gymnastikskolens historie. Også selv om både mobiltelefoner og slik var forbudt på forhånd. - Vi har haft madpakker med på skovtur og svømmet i hallen på Klim Strand, og det har været rigtig hyggeligt alle tre dage, fortæller Matilde. Hun har ikke noget imod at bruge tre af sine sidste feriedage på at træne glade børn på airtrack og trampolin, inden hun skal begynde i gymnasiet igen.