- Det er super hyggeligt

Aalborg Universitet bød, som traditionen byder, deres nye studerende velkommen med rundstykker og morgenkaffe. Se de mange billeder.

Jens Skriver Steffensen,
3500 nye studerende startede torsdag på Aalborg Universitet, og som traditionen byder, blev de budt velkommen på Gammeltorv med rundstykker og morgenkaffe. Foto: Grete Dahl
EMNER 1. september 2011 13:01

Musikken spillede og snakken gik lystigt, da cirka 3500 nye universitetsstuderende i formiddags blev budt velkommen til Aalborg og Aalborg Universitet på Gammeltorv i Aalborg. Morgenkaffe og masser af rundstykker lå klar på de mange borde, hvor friske studerende fra omkring klokken 8 begyndte at indfinde sig. Ældre studerende vejledte deres nye studiekammerater til de rigtige pladser, og samtaleemnerne ved bordende var åbenlyst det nye studie, valget og andre højaktuelle sager. Se billeder fra Gammeltorv her Den pågående valgkamp var åbenlys for enhver, i det flere nordjyske folketingskandidater var mødt op på Gammeltorv, for at fiske sig nynordjyske stemmer. I blandt de fremmødte var politikere fra begge fløje og socialdemokraternes Orla Hav og Rasmus Prehn var stået tidligt op, ligesom konservative Daniel Nyeboe Andersen og konservative Thomas Krarup var at se. Psykologi fra Aarhus En af de nye studerende i Aalborg er Isak Skjold Brix. Han skal læse psykologi, og er sluppet uden om det store boligræs hvor 4700 studerende venter på ungdoms- eller kollegiebolig - ved at blive boende i Aarhus, hvor han kommer fra. - Jeg har et dejligt sted i Aarhus, og der vil jeg gerne blive ved med at bo, siger Isak Skjold Brix. Han glæder sig til at komme i gang. - Det er superhyggeligt med et lille rundstykke og en kop kaffe. Man sidder og snakker lidt med de nærmeste, og jeg glæder mig meget itl at komme i gang og lære de andre at kende, siger Isak, der får mange nye indtryk denne morgen. - Jeg har ikke helt lært navnene endnu, men det kommer nok. De er rigtig søde, så det er dejligt, slutter han.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...