Det flyder bare derudad

Ingen store køproblemer trods asfaltarbejde på Østre Alle - men 100 bilister blev noteret for at køre ind bag afspærringerne under sidste uges arbejde

Lars Termansen
Asfaltarbejdet på Østre Alle kom i gang mandag morgen uden de store problemer. Foto: Claus Søndberg
Trafikforhold 12. maj 2014 14:15 - Opdateret 12. maj 2014 15:14

AALBORG: Asfaltholdene triller igen derudad i Aalborgs trafik. Mandag morgen gik er større vejarbejde i gang på Østre Alle, hvor der skal lægges nyt slidlag på strækningen fra Håndværkervej til broen over jernbanen.

Og arbejdet forløb uden de store kødannelser, bøvl og ballade, for selv om der konstant er inddraget en kørebane, så bliver det lukket trafik igennem.

Går alt efter planen er strækningen nyasfalteret tirsdag, og så rykker arbejdsholdet videre til den østlige ende af Østre Alle, hvor der skal nyt slidlag på vejen fra Øster Sundby Vej til Øster Uttrup Vej.

40 mio. kr. til opgradering

Aalborg Kommune har for fjerde sommer i træk indledt en offensiv med ekstra udbedring af vejnettet. I alt er der over fire år sat ekstra 40 millioner kr. af til at opgradere vejnettet. Penge som kommer fra kommunes salg af Elsam-aktier.

Politiet måtte tilkaldes

Arbejdet blev indledt i sidste uge, hvor Sohngårdsholmsvej var helt spærret det meste af ugen. Det voldte en del kvaler for asfaltarbejderne, for det var langt fra alle bilister, som rettede sig efter skiltningen. Aalborg Kommune oplyser, at politiet blev tilkaldt og noterede cirka 100 bilister for at køre ind bag afspærringen.

Nørresundby står for tur

Foruden venter flere asfaltarbejder rundt omkring i byen. I næste uge gælder det Nørresundby, hvor biltrafikken igen kan blive udfordret. Her er det nemlig nødvendigt helt at spærre Østergade, hvor der skal fræses dybt i gammel og dårlig belægning, før der lægges nyt slidlag.

Lukningen er planlagt, så det falder sammen med, at bydelen i forvejen er trafikalt indskrænket, når det store karnevalsoptog sætter i gang lørdag 24. maj.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...