Det går godt

Den nordjyske Team Danmark-direktør Michael Andersen er tilfreds

Det går godt for danskerne under OL.Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Det går godt for danskerne under OL.Foto: Scanpix Scanpix Denmark

LONDON:Godt nok endte Michael Maze sent tirsdag aften med at tabe i en tæt kamp i kvartfinalen, men det har nærmest også været den eneste danske nedtur på et par fantastiske dage ved OL.

Tirsdag fik Danmark sin første medalje ved Moseby-skeetskytten Anders Golding, der skød sig til sølv, og det blev overværet af Team Danmark-direktøren Michael Andersen.

- Skydning var en af de fire steder, hvor vi havde håbet på en overraskelse, der kunne give en medalje oveni de otte, som vi havde sat om målsætning, og det skete jo også. Vi har nogle ekstremt talentfulde skytter i øjeblikket, siger han.

Dansk succes

Alle danske badmintonspillere er videre til knockout-fasen, håndboldherrerne vinder tætte kampe, sejlerne er suveræne, og det samme er roerne.

Alle danskerne opfylder som minimum målsætningen og mange har overpræsteret.

- Mange af sportsgrenene kommer vi jo nu til de svære kampe. Det er positivt, at vi er godt med, for det giver energi på holdet. Men det er nu, det for alvor bliver svært, siger Michael Andersen.

- Man skal ikke undervurdere betydningen af at komme godt i gang. Når en atlet kommer hjem og har det godt og er tilfreds så smitter det af i lejren. Mange af atleterne har været sammen før, de kender hinanden og bakker hinanden op. Det adskiller OL fra andre store stævner, for de kan komme ud og se hinanden, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.