Redningsvæsen

Det gamle mejeri i Korsholm udbrændte

25 brandfolk blev dirigeret ud, da det gamle mejeri i Korsholm ved Fjerritslev natten til søndag brød i brand. Mejeriet bruges nu til privat beboelse.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ild i det gamle mejeri i Korsholm. Mejeriet er i dag privat beboelse. Foto: Martin Damgård

Ifølge Nordjyllands Politi var ingen hjemme på adressen, da branden brød ud. Den er formentlig opstået i husets fyr. Falck fik melding om branden klokken godt fire i nat. Og sammen med lokale brandfolk fra Fjerritslev og en tankvogn fra Løgstør har de siden forsøgt at få bugt med branden. - Vi er nu ved at vælte murværket, så vi kan komme i gang med det sidste slukningsarbejde. Alle spær er brændt bort, så vi tør ikke gå ind, før der ikke længere er fare for sammenstyrtning, siger indsatsleder på stedet, Per Sørensen. Han forventer, at slukningsarbejdet vil tage frem til middag lørdag. Også på Skelbækvej i Hjørring opstod der lørdag aften brand i en lejlighed. Den brand var dog slukket, før brandfolkene nåede frem.