Aalborg Pirates

- Det hænger i væggene

Aalborgensisk ishockey har lidt mange nederlag - men lige nu tegner alt lyst

Julian Jakobsen i jubel efter scoringen til 1-0 søndag aften. Foto: Peter Broen

Julian Jakobsen i jubel efter scoringen til 1-0 søndag aften. Foto: Peter Broen

ISHOCKEY:I Herning holder de modet oppe med udmeldingen om, at aalborgensisk ishockey aldrig nogensinde har været i stand til at tælle til fire.

Da AaB Ishockey triumferede i 1981 var det efter an afsluttende turnering og ikke et finaleslutspil, som man kender det i dag med en serie af bedst af syv kampe.

Men lige nu ser det ud til, at selv de mest matematisk udfordrede aalborgensere ender med at kunne tælle fire fingre i årets finaleserie.

Søndag bragte Aalborg Pirates sig foran med 2-0 i serien imod Herning med en sand magtdemonstration, og selvom Julian Jakobsen bevarer ydmygheden, så erkender han nødtvungent, at situationen ser ganske lys ud.

- Vi kan da godt blive enige om, at det ser godkendt ud, og at det ser væsentligt bedre ud, end det gjorde, da serien startede. men det betyder stadig, at der ikke er noget, der afgjort, siger han

- Når vi er på udebane, så bliver vi jo ofte mindet om, hvor mange finaler aalborgensisk ishockey har tabt, og på en eller anden måde hænger det stadig i væggene, også selv om det her er en ny skøjtehal. Omvendt så er der ingen af os, der har været med til at tabe finaler, siger Julian Jakobsen.

Tirsdag spilles femte kamp i finaleserien i Herning med kampstart 20.30.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.