Det kører for Sennels

Mens Sennels arbejder for en ny minihal og motionscenter, har frivillige foreløbig etableret et spinning-lokale med 13 cykler

Allerede i maj kom der gang i cyklerne i Nordthy Hallens nye spinninglokale - med Hanne Agerholm og Jimmy Breinholt som to af de frivillige ledere af holdene.Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Allerede i maj kom der gang i cyklerne i Nordthy Hallens nye spinninglokale - med Hanne Agerholm og Jimmy Breinholt som to af de frivillige ledere af holdene.Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

SENNELS:Der er officiel indvielse lørdag.

Men Nordthy Hallens nye spinning-lokale med 13 cykler blev faktisk taget i brug allerede i begyndelsen af maj. Og der har været godt gang i pedalerne:
- Vi troede, at vi måske kunne starte fire hold. Men det er blevet til 12 hold, og godt 100 forskellige mennesker har været i gang, fortæller Hanne Agerholm, som i foråret var med til at stifte en ny fitnessforening i Sennels.
Initiativtagerne håber at kunne etablere et fuldt udstyret fitnesscenter i tilknytning til Nordthy Hallen - helst som en del af den minihal, som i nogle år har været et stort ønske i Sennels.
Men i stedet for blot at vente på, at de planer bliver til virkelighed, har hun og andre frivillige nu taget initiativ til, at folk i Sennels og omegn i det mindste kan få pulsen i vejret.

Spinning-lokalet med 13 cykler af bedste kvalitet er blevet etableret uden uden en eneste kommunal tilskudskrone. Initiativtagerne har lejet Nordthy Hallens tidligere mødelokale, og på kort tid gav forretningsdrivende med tilknytning til Sennels så store tilsagn om sponsorstøtte, at spinningcyklerne - til en samlet værdi af 130.000 kroner - kunne anskaffes.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.