Aalborg Håndbold

Det lysner for René Antonsen

Aalborg Håndbold må dog fortsat undvære stregspilleren i torsdagens udfordrende opgør i Esbjerg

René Antonsen er på vej tilbage fra en skade. Arkivfoto: Michael Koch

René Antonsen er på vej tilbage fra en skade. Arkivfoto: Michael Koch

HÅNDBOLD:Aalborg Håndbold må fortsat undvære stregduoen René Antonsen og Knud Ronau, når de torsdag aften gæster Ribe/Esbjerg i Håndboldligaen. Det lysner dog for førstnævnte, der har siddet ude med en fiber bag på det ene knæ.

- Men nu har jeg trænet med et par dage, så jeg håber, at jeg måske kan komme i aktion i næste uge. Jeg mangler dog stadig en del på formen, efter at have siddet ude i en måneds tid, siger René Antonsen.

Mens Aalborg Håndbold har vundet holdets første to ligakampe, har torsdagens modstandere fra Ribe/Esbjerg spillet tre kampe og indkasseret to nederlag. Vestjyderne har dog oprustet en del forud for sæsonen - med bagspillere som Nicolai Nygaard Pedersen (tidligere Aalborg) og islandske Runar Karason, fløjen Kasper Kvist samt målmand Søren Rasmussen (også tidligere Aalborg).

- Ribe-Esbjerg kan godt blive en mundfuld. På dagen kan de ødelægge de fleste hold med de skytter, de har. Der skal vi stå godt imod og sørge for spille kampen over 60 minutter, for de skal også nok falde ud i perioder. Jeg er sikker på, at vi godt kan knække dem, hvis vi spiller stabilt og koncentrerer os om vores egne ting, siger Aalborg Håndbolds Henrik Møllgaard forud for kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.