Det mener de om danske dokumentarfilm:

Professor i filmvidenskab og dokumentarisme Ib Bondebjerg: 
- Arne Bros linje har betydet meget for dansk dokumentarfilm. Den har sørget for, at de dokumentarister, der er blevet uddannet, har udviklet deres eget æstetiske sprog. Der har været fokus på, at billeder er mindst lige så vigtige fortællemidler, som det folk siger i filmen. Det har været med til at gøre danske dokumentarfilm om muligt mere omtalte i udlandet end danske spillefilm og skuespillere.

Professor i filmvidenskab og dokumentarisme Ib Bondebjerg: - Arne Bros linje har betydet meget for dansk dokumentarfilm. Den har sørget for, at de dokumentarister, der er blevet uddannet, har udviklet deres eget æstetiske sprog. Der har været fokus på, at billeder er mindst lige så vigtige fortællemidler, som det folk siger i filmen. Det har været med til at gøre danske dokumentarfilm om muligt mere omtalte i udlandet end danske spillefilm og skuespillere.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kulturjournalist, forfatter og dokumentarist Lars Movin: - De generationer, der brager igennem både internationalt og herhjemme i øjeblikket, er alle talenter, der har fået skærpet deres kreative og æstetiske sans markant. Man kan tale om, at der var dokumentarer før og efter, Arne Bro tog initiativ til uddannelsen i 1992. Før var det en meget journalistisk tilgang, dokumentarerne tog. I dag er de i langt højere grad blevet til en personlig udtryksform om nære ting.