EMNER

Det ser godt ud

Ledelsen optimistisk med hensyn til økonomien i årets Nibe Festival

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nibe Festival 2012 - Tim Christensen på Store Scene. Foto: Henrik Bo

NIBE:Traditionen tro vil festivalleder Peter Møller Madsen ikke på nuværende tidspunkt give nogen håndfast udmelding om økonomien i årets udgave af Nibe Festival - den 28. i rækken.

Men i en tid, hvor andre af landets festivals vånder sig, og hvor senest Rock Under Broen i Middelfart har opgivet ævred, ser han dog rimeligt lyst på pengesagerne.
- Vi er optimister. Naturligvis har det givet ekstra udgifter at opretholde pladsens standard efter det kraftige regnvejr fredag. På den anden side har vi været ude for værre vejrforhold tidligere år, så det ryster os ikke, siger Peter Møller Madsen og tilføjer:
- Jeg kan ikke forestille mig, at der ikke bliver penge at dele ud til de foreninger, vi arbejder sammen med.
Det lykkedes ikke at få solgt alle de partoutbilletter, der var sat i omløb, ligesom der også til det sidste var lørdagsarmbånd i overskud. Men der var også sat flere billetter til salg end nogensinde før, og for første gang rundede det samlede salg af armbånd 9000 styk.
Det endelige økonomiske resultat af Nibe Festival 2012 offentliggøres først på festivalforeningens generalforsamling i februar.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.