- Det ser sort ud

Forsvarsspilleren Nicholas Gotfredsen ser ikke lyst på fremtiden i AaB

Fodbold. Nicholas Gotfredsen forlader blødende banen i Aarhus, sidste gang han var i superligaaktion for AaB. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Fodbold. Nicholas Gotfredsen forlader blødende banen i Aarhus, sidste gang han var i superligaaktion for AaB. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

AALBORG:Han var NORDJYSKEs man of the match på NrGI Park i Aarhus til Superligapremieren mod AGF. Trods det har forsvarsspilleren Nicholas Gotfredsen ikke siden figureret i en AaB-kamp i Superligaen. Oftest er han end ikke fundet god nok til bænken. Til sommer udløber Gotfredsens kontrakt. Samtidig rykkes u-landsholdsforsvareren Jakob Blåbjerg op i A-truppen. Det kunne ligne en exit for den sympatiske københavner.

- Det ser sort ud. Men jeg lader mig ikke slå ud af den grund. Mit humør er stadig højt, og jeg træner godt og klør på, og når der kommer skader og karantæner, må jeg vise, hvad jeg kan. Jeg prøver at vise mig fra min bedste side hver eneste dag, siger Nicholas Gotfredsen til bold.dk.
Hvis situationen ikke ændrer sig, er han heller ikke interesseret i at forlænge kontrakten med AaB.
- Jeg elsker at være i AaB, og der er nogle fantastiske mennesker her, så det, jeg allerhelst vil, er at spille for AaB. Men som situationen er nu, så kan jeg jo ikke blive ved med at være her. Jeg trænger til at spille nogle kampe og er træt af at sidde på bænken, så jeg ville selvfølgelig se på det, hvis muligheden for at komme til en anden klub skulle byde sig. Jeg vil gerne spille fodbold, og jeg er nødt til at overveje, hvad der skal ske.
Gotfredsen påpeger, at han allerede nu har flere klubber på hånden, hvis det skulle blive til et farvel til AaB.
- Jeg har snakket med min agent, og der er et par klubber, som er interesserede. Det er fra Superligaen herhjemme, og så er der også lidt fra udlandet.
Nicholas Gotfredsen har i alt spillet fem superligakampe for AaB.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.